Kyselytutkimuksiin on mahdollista asettaa vastausten keräämisen automaattinen aloitus- ja lopetuspäivämäärä. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia kyselytutkimuksen manuaalisesta pysäyttämisestä.

1. Valitse Tutkimukseni-sivulta kyselytutkimus, johon haluat asetuksen tehdä. Klikkaa ylävalikosta Asetukset.

2. Aktivoi asetus Kyselytutkimuksen voimassaolo ja klikkaa kohtaa Päättymisaika. Valitse ajankohta kalenterista.

Kyselytutkimus, jonka päättymisaika on asetettu, kerää vastauksia puoleenyöhön saakka kyseisenä päivänä. Seuraavana päivänä klo 00.01 vastausten kerääminen päättyy.

Vinkki: Kyselytutkimuksen voi tietenkin koska tahansa aktivoida uudelleen. Riittää, kun poistat käytöstä asetuksen Kyselytutkimuksen voimassaolo tai asetat päättymispäivän myöhemmäksi.

Huomautus: Jos kyselytutkimuksesi on tahtomattasi lakannut keräämästä vastauksia, tarkista, ettet ole asettanut sille automaattista päättymisaikaa. Tämä on yleisin vastausten keräämiseen liittyvä ongelma. Ihmiset saattavat unohtaa asettaneensa päättymispäivän ja haluavatkin jatkaa vastausten keräämistä pidempään.