Joskus on tarpeen lisätä oma teksti kysymysten väliin tai sivun alkuun/loppuun. Erityisesti monimutkaisemmissa ja pidemmissä kyselyissä on hyvä ohjeistaa vastaajia.

1. Klikkaa editorissa symbolia (+), aivan kuin olisit luomassa uuden kysymyksen.

2. Valitse viimeinen kohta Oma teksti.

3. Saat auki tekstieditorin, johon voit alkaa heti kirjoittaa omaa tekstiäsi.

Vinkki:

• Fonttia ei voi muuttaa, jotta 100 % luettavuus voidaan taata. Voit muuttaa tasausta sekä lihavoida ja kursivoida tekstiä. Premium-asiakkaat voivat myös luoda hyperlinkin.

• Jos kyselytutkimuksesi on jaettu usealle sivulle kysymystyyppien mukaan, voit lisätä vastaajien orientoitumista helpottavan tekstin jokaisen sivun alkuun.

• Voit lisätä joka sivulle yhteystietosi (tekijän nimi, sähköposti, puhelin).