Klikkaa kyselytutkimuksen editorin ylävalikosta Asetukset.

Kyselytutkimuksen perusasetuksiin kuuluu:

• Kyselytutkimuksen voimassaolo – sen ajan asettaminen, mistä mihin kyselysi on auki ja kerää vastauksia.
  • Useamman vastauskerran salliminen – asetuksen ollessa päällä useampi vastaaja voi vastata kyselyysi samalta laitteelta (esim. samalta tabletilta).
  • Automaattinen kysymyksestä toiseen siirtyminen – kysymykseen vastaamisen jälkeen seuraava kysymys ilmestyy ilman erillistä klikkausta (toimii ainoastaan yhden vastausvaihtoehdon sallimissa kysymyksissä). Toiminnosta on hyötyä etenkin mobiililaitteilla vastaamisessa, sillä se säästää  klikkauksia ja lyhentää siten vastaamisaikaa johtaen suurempaan määrään kerättyjä vastauksia.
  • Paluu aiempiin kysymyksiin – voit estää vastaajia palaamasta aiempiin kysymyksiin, jolloin he eivät voi muutella vastauksiaan.
  • Kysymysten numerointi – asettaa automaattisen numeroinnin päälle / pois.
  • Kyselytutkimuksen kieli – voit muuttaa kyselytutkimuksen kieliasetusta, mikä vaikuttaa painikkeiden, aputekstien ja virheilmoitusten kieleen.
  • Ohjaa vastaajat verkkosivustolle - Premium-ominaisuus, joka mahdollistaa kaikkien vastaajien uudelleenohjaamisen verkkokauppaasi, verkkosivustollesi tai blogiisi heti kyselyn lähettämisen jälkeen. Voit tarjota alennusta, kiittää henkilökohtaisesti tai palkita vastaajia heidän ajastaan ja vaivastaan.
  • Kyselyn kieli - muuttaa kyselyn kieltä, mikä vaikuttaa kyselyjärjestelmän teksteihin, kuten oletusohjeisiin, painikkeisiin ja varoitusviesteihin.

Huomautus: Varsinaisten kysymysten kieli sinun tulee kääntää ja muuttaa itse. Survion järjestelmä ei käännä itse luomaasi sisältöä kielestä toiseen.

Lisäasetuksiin pääsee sivupalkin kautta:

• Ilmoitus täytetystä kyselytutkimuksesta sähköpostiin - saat ilmoituksen sähköpostiisi joka kerta, kun joku vastaa kyselyysi.

• Omat URL-parametrit - lisää omia tietoja kyselytutkimukseesi joustavasti (Asiakastunnus, tilaukset jne.) URL-parametrien avulla.

• Vastaajien ohjaaminen verkkosivuille – Premium-toiminto, jonka avulla voit ohjata vastaajat verkkosivuillesi, verkkokauppaasi tai blogiisi, jossa voit kiittää heitä vastaamisesta ja tarjota kiitokseksi alennuksen tai muun palkkion.