Survio työstää kerätyistä vastauksista automaattisesti yhteenvedon kaavioina ja taulukoina. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

FREE-käyttäjät näkevät tulokset ja kaaviot sovelluksessa, enintään 100:sta yksittäisestä vastauksesta kuukaudessa.

Premium-asiakkailla rajat ovat korkeammat, minkä lisäksi he voivat ladata tuloksia ja yksittäisiä vastauksia ostamastaan Premium-paketista riippuen.

1. Nähdäksesi tulosten yhteenvedon nopeasti, klikkaa Tutkimukseni-sivulla haluamasi kyselytutkimuksen kohdalta kaaviokuvaketta.

2. Pääset sivulle Tulosten analyysi, josta löydät valmiiksi luodut kaaviot ja taulukot.

3. Useimpien kysymystyyppien kohdalla voit vaihtaa kaaviota klikkaamalla Avaa kaavion tiedot.

Vinkki: Jos keräämäsi vastaukset ovat ylittäneet sallitun rajan, korota tiliäsi Premium-tasolle nähdäksesi kaikki tulokset. Premium-käyttäjäksi siirtyminen ei millään tavalla vaikuta jo keräämiisi tietoihin tai tilisi sisältöön. Saat vain käyttöösi lisää ominaisuuksia, ja keräämiesi vastausten enimmäisraja nousee aktivoimasi paketin mukaiseksi.