Yksittäistä vastausta edustaa yksi täytetty kyselytutkimus. Yksi vastaus tarkoittaa siis yhtä täytettyä kyselyä.

FREE-käyttäjät näkevät sovelluksessa enintään 100 yksittäistä vastausta kuukaudessa

Premium-asiakkailla rajat ovat korkeammat, minkä lisäksi he voivat ladata tuloksia ja yksittäisiä vastauksia ostamastaan Premium-paketista riippuen.

1. Klikkaa Tutkimukseni-sivulla haluamasi kyselytutkimuksen kohdalta kaaviokuvaketta.

2. Pääset sivulle Tulosten analyysi. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Yksittäiset vastaukset. Näet taulukon, jossa jokainen rivi vastaa yhtä vastausta (eli yhtä täytettyä kyselytytkimusta) ja jokainen pystysarake kyselysi yhtä kysymystä.

3. Rastittamalla haluamasi kysymyksen ja klikkaamalla Piilota voit jättää vastauksen analyysin ulkopuolelle. Kyseistä vastausta ei siis oteta mukaan tulosten yhteenvetoon (sopii esimerkiksi testauksen yhteydessä syöttämiesi vastausten hylkäämiseen).

4. Jos klikkaat riviä, saat auki kyseisen vastauksen suoraan kyselyssä.