Suurin osa tukemistamme maksutavoista käsittelee ja vahvistaa maksusuorituksen välittömästi. Tämä tarkoittaa, että mikäli maksat kortilla, PayPalilla tai muulla online-maksutavalla, Premium-palvelut aktivoituvat lähes heti maksuvahvistuksen saavuttua.

Käyttäjä, joka ei ole aktivoinut Premium-palveluja, näkee oman tilinsä tiedoissa tilityypin FREE.

Heti maksun jälkeen katso järjestelmästä sovelluksen etusivulle ja näet juuri ostamasi paketin nimen, esim. BUSINESS.

Huomautus: Osassa maksutapoja maksusuorituksen vahvistus vie kauemmin. Esimerkiksi tilisiirrolla (jopa 3 päivää) tai muilla paikallisilla maksutavoilla maksettaessa. Jos olet maksanut jollain näistä maksutavoista, Premium-palveluiden aktivointi tapahtuu viiveellä – sen jälkeen kun olemme saaneet vahvistuksen maksupalveluntarjoajaltamme. Varaudu siis viiveeseen, kun suunnittelet Premium-palvelujen käyttöäsi!

Suositus: Jos tarvitset Premium-palvelut käyttöösi heti, valitse maksutavaksi korttimaksu tai PayPal.