Saat käyttöösi Survion maksulliset Premium-palvelut, kun aktivoit tilauksen:

1. Klikkaa tilisi aloitussivulla painiketta KOROTA TILIÄ.

2. Valitse sopiva paketti hinnastostaELITE, BUSINESS tai PERSONAL. Valitse tilauksen kesto – vuosi- tai kuukausitilaus.

3. Nyt avautuvassa ponnahdusikkunassa voit vielä muokata valitsemasi tilauksen kestoa. Mitä pidempi tilausaika, sitä edullisempi on hinta kuukaudelta.Klikkaamalla JATKA pääset Survion kauppaan.

Seuraavaksi sinun täytyy vahvistaa, että hyväksyt tilauksen automaattisen uusimisen. Lopuksi klikkaa painiketta OSTA NYT.

Vinkki: Klikkaamalla TARKISTA TIEDOT näet tilauksen yhteenvedon.

Vinkki: Jos ostat yritykselle, rastita ruutu ja saat esiin uuden kentän yrityksesi tai organisaatiosi tietoja varten.

Samalta sivulta valitset myös haluamasi maksutavan.

Maksutavoissa on eroa sen mukaan, mistä maasta ostoksesi teet. Useimmilla mailla on käytössä monia erilaisia maksutapoja. Lähes aina on mahdollista valita jokin nopeista online-maksutavoista – esim. korttimaksu tai PayPal. Voit myös maksaa tilisiirrolla tai muulla offline-tavalla.

Nyt voit täyttää laskuun haluamasi tiedot.

Jos olet valinnut online-maksutavan, siirryt suoraan kyseisen maksupalveluntarjoajan sivuille, jossa suoritat maksun välittömästi.

Offline-maksutapoja (kuten tilisiirtoa) varten saat järjestelmän generoimat maksutiedot maksun suorittamista varten. Samaan aikaan sinulle lähetetään tilauksen vahvistussähköposti, josta löytyvät kaikki maksun suorittamiseen tarvittavat tiedot.

Huomautus: Huomaa, että tilauksesi asianmukaista käsittelyä ja tilaamiesi palvelujen aktivointia varten on välttämätöntä, että käytät maksaessasi järjestelmän sinulle generoimia maksutietoja.

Huomautus: Premium-palvelut astuvat voimaan sillä hetkellä, kun maksusi on kirjattu maksuprosessorimme tilille. Offline-maksutapojen kohdalla kannattaa varautua siihen, että maksun käsittely pankeissa kestää muutaman arkipäivän, eli palvelun aktivointi saattaa hiukan venyä. Mikäli palvelun aktivoinnilla on kiire, suosittelemme valitsemaan jonkin online-maksutavoistamme. Tällöin maksu ja palvelun aktivointi suoritetaan lähes välittömästi.

• Samalla hetkellä, kun palvelu käynnistyy, saat laskun sähköpostitse.

• Voit myös ladata kaikki laskusi milloin tahansa Survio-tilisi kautta kohdasta Oma tili – Tilaus & Laskutus – Laskut..