Tilaaminen premium suunnitelmiimme on yksinkertaista. Valitse hintaluettelosta paketti, joka vastaa tarpeitasi ja valitse haluamasi maksutapa. Käytämme Stripeä pääasiallisena maksunvälittäjänämme, mutta jotkut olemassa olevat asiakkaat, joilla on aktiivisia tilauksia, maksavat Cleverbridge AG:n kautta.

Huomautus: kaikki premium suunnitelmamme, riippumatta kestosta, uudistuvat automaattisesti, ellei niitä peruuteta. Ennakkolaskulla tehdyt maksut ovat poikkeus tähän sääntöön. Laskutuskauden lopussa Survio luo automaattisesti uuden laskun. Palvelut kuitenkin uudistetaan vasta, kun olet maksanut laskun.

1. Jos sinulla on jo Survio-tili, kirjaudu sisään ja klikkaa “Korota tiliä” oikeassa yläkulmassa. Jos ei, varmista, että rekisteröidyt ensin.

2. Etsi suunnitelma, joka parhaiten vastaa tarpeitasi tarjottujen ominaisuuksien ja vastausmäärän suhteen. Valitse sitten, haluatko kuukausittaisen vai vuosittaisen toistuvan tilauksen kytkimellä.

3. Anna tietosi ja napsauta Tilaa, kun kaikki näyttää oikealta. Maksamalla kortilla tai jollakin muulla online-maksutavallamme, premium-palvelut ovat heti käytettävissäsi.

Huomautus: Jos sinulla on alennuskuponki, käytä se ennen maksun suorittamista.

Jos teet ostoksen yrityksesi puolesta, voit myös syöttää yrityksesi nimen ja ALV-numeron (jos sovellettavissa) rastittamalla vastaavan ruudun.

Jos tarvitset maksamiseen ennakkolaskun, voit nopeasti luoda sellaisen kirjautumalla Survio-tilillesi ja siirtymällä tähän linkkiin: https://my.survio.com/advance_invoice

Ota yhteyttä tukeemme, jos tarvitset apua.