Niihin kuuluu Suljettu kysymys – yksi vastaus, Suljettu kysymys – useita vastauksia, Avoin kysymys – tekstivastaus, Kuvan valinta, Arviointi – tähtiasteikko, NPS® (Net Promoter Score®), Pisteyttäminen, Matriisi – yksi vastaus ja Matriisi – useita vastauksia.

Kuinka asetan kysymyksen pakollisuuden päälle/pois päältä?

1. Siirry kyselytutkimuksen editoriin ja valitse kysymys, jota haluat muokata.

2. Tuplaklikkaa kysymystä tai valitse kuplasta Muokkaa.

3. Sen jälkeen valitse, onko kysymykseen vastaaminen
pakollista vai ei.  Vahvista muutos klikkaamalla Tallenna.

Vinkki: Sen, että kysymys on asetettu pakolliseksi, tunnistat kyselytutkimuksessa sen perään merkatusta pienestä tähdestä.