1. Velg et spørsmål og klikk på det én gang.

2. Velg Endre.

3. Klikk på Innstillinger og du vil kunne se flere muligheter.

4. Kryss av Bilde/video.

5. I tekstboksen klikk på Last opp bilde og velg et bilde på datamaskinen.

6. Etter at du har lastet opp bildet kan du endre på størrelsen og plasseringen i rammen.

7. Om du er fornøyd med plasseringen av bildet trykk på OK for å bekrefte dette.

8. Glem ikke å bekrefte endringen av spørsmålet ved å trykke på LAGRE.

Tips:

• JPG og PNG format støttes.
  • Maksimal bildestørrelse = 2 MB.
  • Største bildeoppløsningen er 598x184 piksler eller mindre.