1. Ved å klikke på spørsmålet vil du få opp en kontrollboble med forskjellige muligheter. Velg søppelkasse ikonen.



2. Hvis spørsmålet har noen svar vil du se bekreftelsevinduet først.



ADVARSEL: Når du har bekreftet slettingen vil dette trinnet aldri være mulig å gå tilbake. 

007