Spørsmål kan du flytte til en eksisterende side eller til en nyopprettet side

1. Ved å klikke på spørsmålet vil du få opp en kontrollboble med forskjellige muligheter. Velg Flytt.

2. I boblen der det står Til side velger du sidenummeret du vil flytte det valgte spørsmålet til.

3. Om du er fornøyd med plasseringen av spørsmålet klikk på OK for å bekrefte dette.

Tips: Når du kan nå flytte spørsmål mellom sider anbefaler vi at spørreskjemaet er delt inn i flere sider for å bli klarere.