1. I menyen på venstre side finner du siden du ønsker å slette, og klikker med høyre museknapp, eller klikker på "..."-symbolet. 


2. Velg Slett og siden slettes umiddelbart. Denne endringen er permanent. 




Tips: 

  • Du kan enkelt flytte spørsmål til en annen side dersom du ikke vil miste dem.
  • Takkesiden kan ikke slettes.  Den er en integrert del del av Survio. 
  • Du kan redigere takkesiden hvis du har aktivert premium-tjenester.

029