Dersom du har laget en invitasjonskampanje kan du se på statistikk for denne.

1. Klikk på Samle inn svar i menyen øverst på siden. Deretter klikker du på E-postinvitasjon.

2. Du vil se en liste over alle invitasjoner du har sendt ut. For hver kampanje kan du spore leveringsdato (eller om den venter), om en påminnelse var sendt og til hvor mange kontakter (e-postadresser).

Ved å klikke på diagramikonet vises statistikken med typiske leveringsverdier (leveringsfrekvens, åpnefrekvens, klikkfrekvens, svarfrekvens).

3. Ved å trykke på "" åpnes detaljert liste over alle sendte e-postimvitasjoner. Du kan se om invitasjonen har blitt levert / ikke levert, fylt ut / ikke fylt ut, osv.

Eksempel: Du kan sende en personlig takk, rabattkuponger, etc. til alle epostadresser som har besvart spørreskjemaet. Du kan kontakte kunder som ikke har fylt ut spørreskjema via telefon, og be dem om å delta i undersøkelsen på nytt.

Tips: Om du ønsker å invitere mer enn 5000 kontakter anbefaler vi å dele distribusjonskampanjen i flere deler. Send f. eks. en epostinvitasjon til 100 personer i første runden. Deretter gjør endringer i emnelinjen og invitasjonsteksten, og send den til neste 100 personer i andre runden. Deretter kan du sammenligne den første og den andre gruppen og se hvilken versjon som har vært bedre. Ved hjelp av en slik A/B testing metode vil du opprette en perfekt kampanje som så til slutt vil bli sendt til resten (4800) kontakter.