Survio behandler automatisk innsamlede svar, og generer diagrammer og tabeller.

Brukere med en gratiskonto har tilgang til resultater og diagrammer i appen, opptil 10 svar per måned

Premiumkunder har høyere grenser og kan laste ned resultater og individuelle svar i henhold til aktivert abonnement.

1. Klikk på diagrammet ved den valgte spørreundersøkelsen på forsiden.

2. Her ser du resultatene til spørreundersøkelsen din.

3. For de fleste typer spørsmål kan du endre diagrammet ved å klikke på ikonene øverst til høyre.

Tips: Om du samler inn flere svar og overstiger grensen kan du oppgrader til premium-tjenester for å se komplette resultater.