Survio behandler automatisk innsamlede svar, og generer diagrammer og tabeller.

Brukere med Free-konto ser resultater og diagrammer i appen opptil 100 svar per måned

Premiumkunder har høyere grenser og kan laste ned resultater og individuelle svar i henhold til aktivert abonnement - pakke.

1. For rask tilgang til resultatene klikk på diagrammet ved den valgte spørreundersøkelsen på forsiden.

2. Du kommer til appen Resultater hvor du finner forskjellige grafer og tabeller.

3. For de fleste typer spørsmål kan du endre diagrammet ved å klikke på ikonene øverst til høyre.

Tips: Om du samler inn flere svar og overstiger grensen kan du oppgrader til premium-tjenester for å se komplette resultater. Overgangen til premium-tjenester påvirker ikke dine data eller innhold av kontoen din.