Antall spørsmål og antall spørreskjemaer er ikke begrenset. Alle brukere med Free- konto har en angitt grense på 100 svar per måned.

Grunnleggende begreper

• 1 svar = 1 utfylt og sendt spørreskjema
  • 1 måned = kalendermåned

Hvordan beregnes grensen?

Grensen for innsamlet svar beregnes for hele kontoen din (ikke per enkelt undersøkelse). Eksempler:

• Om du har 1 spørreskjema kan du samle 100 svar.
  • Om du har 2 spørreskjemaer kan du f.eks.  samle inn 50 svar på hvert spørreskjema. Totalt 100.
  • Om du har 5 spørreskjemaer kan du f.eks. samle 20 svar for hver av dem. Totalt 100.

Den første dagen i den nye måneden vil grensen bli nullstilt, og du kan samle 100 gratis svar i den nye måneden.