Advarsel: I FREE-kontoen kan du ikke laste ned svar eller sammendrag av resultater!

For å kunne laste ned data aktiver en av premiumtjenester PERSONAL, BUSINESS eller ELITE. Du får tilgang til å laste ned:

• Individuelle svar - rådata for hvert fullført spørreskjema.
  • Sammendrag resultater -  sammendrga av resultater.

Sammenligning av FREE / PREMIUM

Type av pakke
FREE
PREMIUM
PERSONAL
BUSINESS
ELITE
Individuelle svar
Støtter ikke nedlasting
XLSx
XLSx, CSV
XLSx, CSV, XML
Sammendrag resultater
PDF
PDF, DOCx, PPTx
PDF, DOCx, PPTx

Hvordan laste ned data?

1. På hjemmesiden klikk på diagram-ikonet ved den valgte spørreundersøkelsen.

2. Du blir sendt til oversikten for resultater.

3. Klikk på ikonet for ønsket filformat og lagre filen på datamaskinen.

Anbefaling: Hvis du planlegger å slutte å bruke Survio  abonnement last ned alle resultater og individuelle svar for alle spørreskjemaer. Når premium-tjenester utløper vil det ikke være mulig! Din konto vil bytte til FREE versjon med alle begrensninger som følger. Alle dine data forblir liggende i minst 30 dager og kan gjenåpnes ved å kjøpe premium-tjenester.