Advarsel: I FREE-kontoen kan du ikke laste ned svar eller sammendrag av resultater!

For å kunne laste ned data aktiver en av premiumtjenester MINI, STANDARD eller ELITE. Du får tilgang til å laste ned:

• Individuelle svar - oversikt over individuelle svar.
  • Sammendrag av resultater -  sammendrag av resultater.

Sammenligning av FREE / PREMIUM

Type av pakke
FREE
PREMIUM
MINI
STANDARD
ELITE
Individuelle svar
Støtter ikke nedlasting
XLSx
XLSx, CSV
XLSx, CSV, XML
Sammendrag resultater
PDF
PDF, DOCx, PPTx
PDF, DOCx, PPTx

Hvordan laste ned data?

1. På hjemmesiden klikk på diagram-ikonet ved den valgte spørreundersøkelsen.

2. Du blir sendt til oversikten for resultater.

3. Klikk på ikonet for ønsket filformat og lagre filen på datamaskinen.

Anbefaling: Hvis du planlegger å slutte å bruke Survio-abonnementet husk å laste ned alle resultater og individuelle svar for alle undersøkelsene dine. Når premiumtjenestene utløper vil det ikke lenger være mulig. Din konto nedgraderes til gratisutgaven med alle begrensninger denne løsningen har. All innsamlet data forblir lagret på serverne våre i 30 dager og kan lastes ned ved å aktivere et abonnement på nytt.