For å kunne laste ned resultater må du aktivere en av abonnementene våre. Med et aktivt abonnement kan du laste ned individuelle svar og en oppsummering av de innsendte svarene.

Sammenligning av gratisversjonen og abonnementene våre

Abonnementstype →
Gratiskonto
Betalte abonnementer
Standard
Plus
PRO
Individuelle svar
Resultatene kan ikke lastes ned.
XLSx
XLSx, CSV
XLSx, CSV, XML
Oppsummering av resultater
PDF
PDF, DOCx, PPTx
PDF, DOCx, PPTx

Hvordan laste ned data?

1. På hjemmesiden klikk på diagram-ikonet ved den valgte spørreundersøkelsen.

2. Du blir sendt til oversikten for resultater.

3. Klikk på ikonet for ønsket filformat og lagre filen på datamaskinen.

Anbefaling: Hvis du planlegger å slutte å bruke Survio-abonnementet husk å laste ned alle resultater og individuelle svar for alle undersøkelsene dine. Når premiumtjenestene utløper vil det ikke lenger være mulig. Din konto nedgraderes til gratisutgaven med alle begrensninger denne løsningen har. All innsamlet data forblir lagret på serverne våre i 30 dager og kan lastes ned ved å aktivere et abonnement på nytt.