Abonnement kan kanselleres når som helst:


1. Klikk på linken i e-posten sendt fra betalingspartneren vår cleverbridge AG. Denne inneholder en lenke til kansellering av abonnementet. 




2. I Min Konto, velg Abonnement og fakturering, og klikk på Avbryt abonnement.





  • Dine nåværende premium-tjenester forblir aktive for tiden du har betalt, og vil ikke bli fornyet automatisk for.
  • Dine nåværende premium-tjenester vil ikke bli kansellert. Når abonnementet utløper skifter kontoen automatisk til FREE-konto.

059