De fleste støttede betalingsmetoder behandler og validerer transaksjoner umiddelbart. Det betyr at om du betaler med kredittkort, PayPal eller annen elektronisk metode aktiveres premium-tjenester nesten umiddelbart etter at vi har mottatt bekreftelsen på betalingen.

Bruker som ikke har aktive premium-tjenester har kontotypen "FREE". Du finner informasjon om hvilken kontotype du har på forsiden, etter du har logget inn.

Etter at betalingen er registrert vil statusen din oppdateres.

Advarsel: Det er betalingsmetoder som krever lengre transaksjonsbekreftelse. F. eks. bankoverføring (opptil 3 virkedager), Boleto, og ulike spesifikke lokale metoder. Hvis du har betalt på denne måten, vil aktiveringen av premium-tjenester bli forsinket - det vil si etter at en betaling er bekreftet av vår betalingsleverandør. Forvent denne forsinkelsen når du planlegger bruk av premium-tjenester!

Anbefaling: Om du ønsker å aktivere premium-tjenester umiddelbart velg kredittkort eller PayPal betalingen.