De fleste støttede betalingsmetoder behandler og validerer transaksjoner umiddelbart. Det betyr at om du betaler med kredittkort, PayPal eller annen elektronisk metode aktiveres premium-tjenester nesten umiddelbart etter at vi har mottatt bekreftelsen på betalingen.

Bruker som ikke har aktive premium-tjenester har kontotypen "FREE". Du finner informasjon om hvilken kontotype du har på forsiden, etter du har logget inn.

Etter at betalingen er registrert vil statusen din oppdateres.

Noen betalingsmetoder, som for eksempel bankoverføring, tar lenger tid å prosessere. Om du trenger umiddelbar tilgang til betalte tjenester må du betale med kort.