Survios premiumtjenester leveres vha. et abonnement som blir automatisk fornyet og gir kunder en tjeneste som leveres uten avbrudd.


Om du bestemmer deg for at du ikke lenger vil bruke premium-tjenester må du selv avbryte abonnementet ditt.


De nåværende premiumtjenester vil være tilgjengelige for resten av den forhåndsbetalte perioden. Om du ikke fornyer abonnementet utløper kontoen din. Hva betyr det?


  • Arbeid med spørreundersøkelsene kan bli mer komplisert ettersom kontoen din blir automatisk nedgradert til gratisutgaven.
  • Premiumtjenester du har brukt vil ikke lenger være tilgjengelige. På siden med oversikten over alle funksjoner kan du sammenligne hvilke funksjoner du mister når kontoen din utløper fra PERSONAL, BUSINESS, ELITE-abonnementene til gratisutgaven.
  • Det vil ikke lengre være mulig å laste ned resultater med tabeller og diagrammer eller individuelle svar.
    Advarsel: Husk å laste ned og sikkerhetskopier dataene dine mens du har et aktivt abonnement.
  • Du får ikke se svar som overskrider grensen satt for gratiskontoer (100 per måned).
    Advarsel: I henhold til våre regler blir svarene over grensen slettet fra gratiskontoer 30 dager etter abonnementet har løpt ut. Om du har et aktivt abonnement er innsendte svar sikkerhetskopiert for varigheten av det aktive abonnementet.


Tips: Når abonnementet nærmer seg sin utløpsdato vil du bli informert om dette. 

062