Vi anbefaler til alle våre kunder å bruker kredittkort som betalingsmetode for premium-tjenester. Det har mange fordeler:

Noen kunder kan ikke betale med kort, PayPal osv. For disse kan vi utstede en proformafaktura med en etterfølgende betaling ved overføring til vår konto.

En proformafaktura utstedes kun

• på forespørsel - ta kontakt direkte med kundeservice,
  • til 1-års/2-årig abonnement (Standard, Plus og PRO)
  • i EUR.

Advarsel: Denne metoden er ikke automatisert. Det kan ta noen dager før du har premiumtjenestene tilgjengelig!

Anbefaling: Hvis du må aktivere premiumtjenester umiddelbart,  betal med kredittkort eller PayPal.