Vi anbefaler til alle våre kunder å bruker kredittkort som betalingsmetode for premium-tjenester. Det har mange fordeler:

Noen kunder kan ikke betale med kort, PayPal osv. For disse kan vi utstede en proformafaktura med en etterfølgende betaling ved overføring til vår konto.

En faktura utstedes kun

• på forespørsel - ta kontakt direkte med kundeservice,
  • til ÅRLIG/ 2-ÅRIG abonnement (BUSINESS eller ELITE),
  • i EUR.

Advarsel: Denne metoden er ikke automatisert. Det kan ta flere dager før du har premium-tjenester tilgjengelig!

Anbefaling: Hvis du må aktivere premium-tjenester umiddelbart, velg å betale med kreditkort eller med PayPal.