Prosessen for å kjøpe abonnement er enkel. Start med å trykke på Oppgrader fra kontosiden din.

2. I prislisten velger du pakken som passer deg best - PERSONAL, BUSINESS eller ELITE samt lengden på abonnementet- Du kan velge månedsabonnement eller årsabonnement

3. Trykk på Fortsett så blir du videresendt til betalingsportalen. Her legger du inn navnet ditt samt velger betalingsmetode.

Før kjøpet kan ferdigstilles, må du godkjenne at du kjøper et abonnement som fornyes automatisk.

Husk å kontrollere opplysningene dine før du fullfører kjøpet.

Du kan også kjøpe et abonnement på vegne av bedriften din. Bare huk av for "Klikk her hvis du vil kjøpe Survio for et firma"

For betaling via bankoverføring vil all relevant informasjon være synlig på denne siden. Du vil også motta en bekreftelse per e-post som inneholder all informasjon som er nødvendig for å ferdigstille betalingen.

NB: Vær oppmerksom på at for at vi skal kunne behandle ordren, og aktivere de tjenestene du har krav på, må alle opplysningene i betalingen være korrekte.

NB: Premiumtjenestene blir aktivert så fort betaling er mottatt og registrert. For betalinger som ikke gjøres via bankkort eller andre online-løsninger: det kan kan ta noen dager før betalingen er registrert. Dermed vil det også være noe forsinkelse før du kan benytte deg fullt ut av tjenestene du har kjøpt. Om det haster anbefaler vi å bruke en online-tjeneste for betalingen.

• Når tjenesten er klar til bruk vil du også motta en e-post med kvittering.

• Du kan til enhver tid se og laste ned alle kviterringene dine. Du finner de under “Min konto” under “Betalinger”.