For å få tilgang til Survios premiumtjenester, aktiver abonnomentet ditt:

1. På forsiden til kontoen din, klikk på Oppgrader

2. prislisten kan du velge abonnementet som passer deg best - ELITE, BUSINESS eller PERSONAL.

3. Velg varigheten til abonnementet ditt - årlig eller månedlig.

4. Trykk “VELG”-knappen

5. Du får et popup-bilde som lar deg velge varigheten på abonnementet ditt. Om du betaler for en lengre periode, vil du også få en bedre månedlig pris.

6. Klikk “BETAL NÅ (SUM)” for å komme til Survio sin nettbutikk

7. Legg inn informasjonen du ønsker å ha på fakturaen din her.

Tips: Dersom dersom du ønsker å foreta et kjøp på vegne av bedriften din, huk av dette feltet, så kan du fylle inn relevante detaljer for din bedrift eller organisasjon.

1. Du kan samtidig velge betalingsmetoden som passer deg best. Forskjellige land har forskjellige betalingsløsninger, og de fleste land har flere å velge mellom. I de aller fleste tilfellene vil det være mulig å benytte seg av en av de mer tidseffektive metodene, som f.eks betaling vha. bankkort eller via PayPal. Om det ikke angår deg, kan du også betale vha. en bankoverføring, eller en av de andre metodene vi tilbyr.

1. Etter å ha valgt betalingsløsningen som passer deg best, trykk “NEXT” for å bekrefte. Du blir sendt videre til neste side hvor du finner en oppsummering av ordren din, med endelig pris. Du bes også bekrefte at du godkjenner automatisk fornyelse av abonnementet ditt

1.  Trykk “KJØP NÅ”, og du er ferdig!

Dersom du har valgt å betale gjennom en online-portal, vil du bli videresendt til portalen for å kunne gjennomføre betalingen.

For andre betalinger, som f.eks. bankoverføring vil all relevant informasjon være synlig på denne siden. Du vil også motta en bekreftelse per e-post som inneholder all informasjon som er nødvendig for å ferdigstille betalingen.

NB: Vær oppmerksom på at for at vi skal kunne behandle ordren, og aktivere de tjenestene du har krav på, må alle opplysningene i betalingen være korrekte.

NB: Premiumtjenestene blir aktivert så fort betaling er mottatt og registrert. For betalinger som ikke gjøres via bankkort eller andre online-løsninger: det kan kan ta noen dager før betalingen er registrert. Dermed vil det også være noe forsinkelse før du kan benytte deg fullt ut av tjenestene du har kjøpt. Om det haster anbefaler vi å bruke en online-tjeneste for betalingen.

• Når tjenesten er klar til bruk vil du også motta en e-post med kvittering.

• Du kan til enhver tid se og laste ned alle kviterringene dine. Du finner de under “Min konto” under “Betalinger”.