Det er enkelt å abonnere på våre premiumpakker. Velg den pakken fra prislisten som passer dine behov, og velg ønsket betalingsmåte. Vi bruker Stripe som vår primære betalingsbehandler, men noen eksisterende kunder med aktive abonnementer betaler via Cleverbridge AG.

NB: Med unntak av abonnementer betalt med faktura vil alle betalte tjenester automatisk fornyes.

1.     Logg inn og trykk på Oppgrader øverst til høyre.

2.      Finn pakken som passer deg best og velg års- eller månedsabonnement.

3.     Legg inn betalingsinformasjonen din og trykk på Abonner. Om du betaler med kort får du umiddelbart tilgang til premiumfunksjonene.

Obs: Om du har en rabattkode må du huske å bruke denne før du fullfører kjøpet.

Om du kjøper tilgang på vegne av selskapet ditt kan du legge inn firmanavn og evt. MVS-nr. ved å huke av for dette.

Hvis du trenger å betale med en forskuddsfaktura, kan du raskt generere en ved å logge inn på Survio-kontoen din og gå til denne lenken: https://my.survio.com/advance_invoice.

Kontakt brukerstøtten vår hvis du trenger hjelp.