1. Klik op de vraag die u wilt wijzigen in de editor.

2. Kies Bewerken om het bewerkingsvenster van de vraag te openen.

3. Klik op Instellingen voor meer opties.

4. Klik op Multimedia vraag.

5. Klik op de knop + Afbeelding uploaden onder de titel van de vraag en upload de afbeelding vanaf uw computer.

6. Zodra de afbeelding is geüpload, kunt u, binnen het kader, de positie wijzigen en inzoomen.

7. Klik, wanneer u klaar bent, op OK om de beeldinstellingen op te slaan.

8. Vergeet niet om de wijzigingen te bevestigen met de knop OPSLAAN!

Tips:

• Ondersteunde bestandsindelingen voor afbeeldingen zijn JPG en PNG.

• Maximale bestandsgrootte van de afbeelding = 2 MB.

• Aanbevolen afmetingen zijn 598 x 184 px.