Gebruik

Deze vraagsoort is het beste voor het verzamelen van opmerkingen, feedback, meningen, woordsuggesties, aanbevelingen, ideeën, etc.

Resultaten analyseren

Statistische (numerieke) evaluatie van tekst antwoorden is zeer complex en kan niet worden geautomatiseerd. Voor het analyseren van open vragen zijn meer geavanceerde methoden en gespecialiseerde software nodig.

Respondenten (klanten, cliënten) schrijven wat ze niet leuk vinden, wat ze willen verbeteren, kortom hun meningen. Het is goed om deze antwoorden te lezen en hierop te reageren. U kunt via deze feedback geweldige ideeën vinden die kunnen helpen uw bedrijf te verbeteren.

Opties & Instellingen

• Vraag een antwoord.
  • Voeg een afbeelding of video toe aan de vraag.
  • Toevoegen box format:
    • Tekst (max. aantal tekens),
    • Datum,
    • Email,
    • Plaats op de kaart (adres).