De aangepaste URL-variabele / GET-parameter is een manier om uw eigen gegevens naar de enquête te pushen. U kunt gegevens toevoegen zoals bijv. een bestellings-ID, klant-ID, land, taal, geslacht, naam of wat u maar nodig heeft.

Waarschuwing: dit is een geavanceerde functie. We raden aan dat u deze instellingen aan de programmeur of beheerder met expertise overdraagt.

1. Klik Instellingen in het hoofdmenu van de enquête-editor.

2. Schakel de Aangepaste URL-parameters in en maak de namen van de variabelen aan waarmee u in de vragenlijst wilt werken. Indien u niet weet hoe u deze functie goed moet gebruiken, raden we u aan om een meer ervaren collega te raadplegen die u zal helpen alles in te stellen, zodat u zeker weet dat er in de enquête de gegevens staan die u nodig hebt.

3. U ziet de aangemaakte variabelen als nieuw toegevoegde kolommen in het XLS-bestand met de afzonderlijke antwoorden.