Nadat u klaar bent met het maken van uw enquête in de editor, is het het juiste moment om antwoorden te verzamelen. Survio biedt u geen respondenten, we hebben geen database met mensen die enquêtes invullen, dit is uw verantwoordelijkheid. U kunt ook de door ons opgestelde enquêtes gebruiken voor het verzamelen van gegevens met behulp van een gespecialiseerd bureau

OM ANTWOORDEN TE KRIJGEN, DIENT U ZELF DE ENQUÊTE NAAR UW RESPONDENTEN TE STUREN!

Dit kunnen uw klanten, cliënten of vrienden zijn.

Waarschuwing: we raden u ten zeerste aan uw enquête te testen voordat u deze verzendt. Zorg ervoor dat uw enquête correct functioneert, alles bevat wat u wilt en dat er geen grammaticale fouten in voorkomen.

1. Klik op Reacties ontvangen in het hoofdmenu.

2. Het eerste dat u ziet, is een link naar uw enquête. Klik op de knop Kopiëren om de link naar het klembord te kopiëren en verzend de link vervolgens via e-mail naar uw doelgroep (respondenten).

3. Een van de makkelijkste en populairste manieren om enquêtes te delen is via sociale media. U kunt Facebook, Twitter, Whatsapp en andere gebruiken. Klik simpelweg op het pictogram en volg de instructies.

4. De E-mail uitnodiging applicatie helpt u:

• Uitnodigingen te sturen voor enquêtes naar groot aantal e-mails in slechts een paar klikken.
  • Automatische herinneringen in te stellen om meer antwoorden te krijgen.
  • De identiteit van de respondenten te identificeren (de verzamelde antwoorden hebben e-mailadressen van de respondenten).
  • Waardevolle marketing statistieken van uw campagne te verkrijgen.

Deze toepassing is erg populair bij zakelijke klanten omdat deze veel processen automatiseert met betrekking tot de massale respons verzameling en veel inspanningen bespaart.

Om e-mail uitnodigingen te kunnen gebruiken, dient u een premium abonnement te activeren. We hebben een gedetailleerdere zelfstudie van de enquête uitnodiging campagne in onze blog.

5. Enquêtes kunnen ook worden toegevoegd aan uw eigen website, e-shop of blog. Kies voor Enquête op web.

Op deze manier zet u de enquête als Iframe op uw website of maakt u een knop waarmee de respondenten de enquête direct vanaf uw site kunnen openen.

Daarnaast kunt u ook een pop-over-widget toevoegen. Deze functie maakt directe toegang tot de enquête mogelijk via een interactieve bubbel nadat u op het tabblad aan de rechterkant van het scherm hebt geklikt.

6. U kunt de enquête afdrukken. Survio heeft een aantrekkelijk PDF-bestand gemaakt met een blanco enquête. Druk het af, ga op pad en verzamel reacties van mensen - op straat, in ziekenhuizen, enz.

Als u de antwoorden via een gedrukte enquête verzamelt, moet u de resultaten handmatig verwerken

7. QR code - een functie die een QR-code maakt met uw URL-adres voor de enquête. U kunt deze code afdrukken en in uw etalage plaatsen, voor buitenreclame of billboards gebruiken, enz. U kunt ook in Survio een link maken naar een enquête, die u op een zichtbare plek op uw website plaatst. Door erop te klikken krijgen de respondenten de enquête direct te zien.