Survio genereert automatisch samenvattingen van resultaten (grafieken, grafieken, rapporten).

GRATIS gebruikers kunnen in de applicatie de resultaten zien die zijn weergegeven in grafieken en tabellen met een limiet van 100 antwoorden per maand.

Premium-klanten hebben verhoogde limieten en kunnen samenvattingen van resultaten en individuele antwoorden downloaden aan de hand van hun lopende premium plan.

1. Voor snelle toegang tot uw resultaten, klikt u op het grafiek pictogram rechts in het enquête-venster op het Dashboard.

2. U ziet dan de Resultaten pagina met grafieken en tabellen en bijbehorende gegevens voor iedere vraag.

3. Voor de meeste vraagtypen kunt u de grafiek wijzigen door op Open tabel details onder de betreffende grafiek te klikken en de grafiektypen, kleuren en andere instellingen aan te passen om het gewenste uiterlijk te bereiken.

Tip: Als u de limiet van de verzamelde antwoorden overschrijdt, moet u upgraden naar een hoger premium abonnement om alle resultaten te bekijken. Een upgrade naar premium diensten heeft geen invloed op uw gegevens of uw account. Het systeem verhoogt uw limieten en er worden nieuwe functies beschikbaar gesteld op basis van uw premium plan.