Het delen van resultaten is een premium functie waarmee live enquêtes, incl individuele antwoorden, kunnen worden gedeeld op een specifieke webpagina.

Waarschuwing: DEEL NOOIT RESULTATEN DIE NAMEN, E-MAILS OF ENIGE ANDERE PERSOONSGEGEVENS BEVATTEN zonder de toestemming van de respondenten, anders schendt u GDPR en de gegevensbescherming wetten van uw land. Denk goed na voordat u gegevens deelt!

Als u uw resultaten niet openbaar hoeft te maken, maar ze alleen met uw collega's wilt delen, beveiligt u de deelpagina met een wachtwoord.

1. Klik op het grafiek pictogram in het enquête-venster op het Taakbalk.

2. U ziet vervolgens de Resultaten pagina. Klik op het tabblad Resultaten delen.

3. Zet de schakelaar op de AAN-positie om de resultaten link te krijgen.

4. Instellen wat u wilt delen met mensen:

• Als u geen individuele antwoorden wilt publiceren, zet u de eerste schakelaar in de UIT positie.
  • Als u het niet wilt toestaan om individuele antwoorden en samenvattingsrapporten te downloaden, zet u de tweede schakelaar in de UIT positie.

5. Open de weblink (URL adres), zoals bijvoorbeeld: https://www.survio.com/p/7i9G_

6. Stuur deze link naar collega’s; of publiceer deze op uw webpagina of Facebook pagina.

7. Webpagina's met resultaten werken geweldig op alle apparaten en kunnen ook op smartphones worden bekeken.