U kunt filters toepassen als u een onderverdeling van de resultaten wilt zien, bijvoorbeeld verschillen in antwoorden van vrouwen of mannen.

1. Klik op de knop Resultaten bovenaan uw scherm en klik op + Filter maken.

2. U kunt meerdere filters toepassen, dus voel je vrij om te experimenteren met het. We kunnen bijvoorbeeld een filter toepassen dat ons alleen de resultaten laat zien van respondenten die ontbijten en genieten van zwemmen als vrijetijdsbesteding.

... wat ons oplevert met drie respondenten.

Tip: FREE gebruikers kunnen slechts één filter tegelijk maken. Klanten met een lopend BUSINESS- of ELITE-premium abonnement kunnen een onbeperkt aantal filters tegelijk maken die kunnen worden gecombineerd. Het is mogelijk om het resultaat te filteren op meerdere vragen, bijvoorbeeld: geslacht + opleiding, geslacht en salaris, etc.