Om uw automatische gegevensback-ups voor cloud services te starten, moet u Survio verbinden met Dropbox, Google Drive of MS OneDrive.

1. Open, in het taakbalk, de enquête waarvan u een back-up wilt maken. Ga naar Instellingen in het bovenste menu en klik vervolgens op het tabblad Integraties in het linkermenu.

2. Selecteer een back-up platform naar keuze - Dropbox, Google Drive, or MS OneDrive, en klik op de knop KOPPEL.

Nadat u uw account aan Survio gekoppeld heeft, hoeft u alleen nog maar een foldernaam op uw Cloud service te verzinnen, en kiezen op welk tijdstip van de dag u de synchronisatie wilt laten plaatsvinden

3. Klik op Doorgaan en wacht op het bericht dat bevestigd dat de synchronisatie is geslaagd.

De datum en tijd van de laatste back-up, de naam van de back-up folder alsook de verbindingsstatus worden altijd weergegeven op het integratiedashboard. De enquêtegegevens worden in de volgende formaten geback-upt: .csv / .docx / .pdf / .pptx / .xls. U kunt de back-up services op elk gewenst moment loskoppelen.

Tip: Integraties van OneDrive, Google Spreadsheets en Dropbox werken op hetzelfde principe als beschreven in dit artikel. Draai de schakelaar naar de JA-positie, zodoende wordt het pop-upvenster van die service geopend en dient u Survio de autorisatie te geven om gegevens te uploaden, waarna het proces is voltooid.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met het ondersteuningsteam van Survio.