Activeer uw abonnement om de betaalde premium diensten van Survio te ontvangen:

1. Klik op de hoofdpagina van uw account op de knop "Upgrade"

2. Selecteer in de prijslijst het plan dat het beste bij u past - ELITE, BUSINESS of PERSOONLIJK.

3. Kies de abonnementsduur - jaarlijks of maandelijks.

4. Klik op de knop “SELECTEER”

5. .Vervolgens ziet u een pop-upvenster waarin u de gewenste lengte van het abonnement kunt kiezen. Hoe langer de prepaid periode, hoe voordeliger de prijs per maand wordt.

6. Klik op de knop "NU BETALEN (BEDRAG)" om toegang te krijgen tot de winkel van Survio

7. Vul hier de informatie in die u op uw factuur wilt terugzien.

Tip: Als u een aankoop namens een bedrijf wilt doen, vink dan onderstaande optie aan. Hierdoor verschijnt een ander vak waar u de gegevens van uw bedrijf of organisatie kunt invullen..

1. Op deze pagina selecteert u ook de betaalmethode die u graag wilt hanteren.

De betalingsmethoden verschillen per land of regio. Wereldwijd zijn er verschillende betaalmethoden waaruit men kan kiezen. U kunt bijna altijd kiezen om gebruik te maken van één van de snelle online betalingen - bijv. betaling per kaart of via PayPal. U kunt echter ook betalen via een bankoverschrijving of één van de andere aangeboden offline methoden.

1. Nadat u uw betaalmethode heeft geselecteerd, klikt u ter bevestiging op de knop "VOLGENDE". U komt op de volgende pagina terecht waar u een samenvatting van uw bestelling vindt met de uiteindelijke prijs. Hier dient u te bevestigen dat u akkoord gaat met de automatische verlenging van uw abonnement.

1. Tot slot, klikt u op de knop “NU KOPEN”

Indien u een online betaalmethode hebt geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar de interface van de betalingsmanager om een directe betaling uit te voeren.

Voor de offline betaalmethoden (zoals bankoverschrijvingen) ziet u hier de relevante betalingsinformatie staan voor het instellen van de betalingsopdracht, die gegenereerd wordt door het systeem. Tegelijkertijd ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met alle benodige betalingsinformatie om uw betaling uit te voeren..

Waarschuwing: Om uw bestelling correct te verwerken en de diensten aan uw Survio account toe te voegen, is het noodzakelijk dat u de betaling juist invult aan de hand van de betalingsinformatie die is gegenereerd door het systeem.

.
Waarschuwing: De Premium diensten worden geactiveerd zodra de betaling is bijgeschreven op het account van onze betalingsprocessor. Bij offline betaalmethoden dient u er echter rekening mee houden dat banken er mogelijk enkele werkdagen over kunnen doen om uw betaling te verwerken waardoor de activatie kan worden vertraagd. Als u haast heeft, raden we u aan om gebruik te maken van een online betaalmethode. Hierdoor wordt de betaling, en dus de activering van de diensten, vrijwel onmiddellijk uitgevoerd.

• Zodra de services geactiveerd worden, ontvangt u een e-mail met een factuur.

• Alle facturen kunnen op elk gewenst moment worden gedownload in uw Survio-account. U vindt deze in 'Mijn account' onder het tabblad 'Betalingen'.