Het abonneren op onze premium plannen is eenvoudig. Selecteer het plan uit de prijslijst dat aan uw behoeften voldoet en kies uw gewenste betaalmethode. We gebruiken Stripe als onze primaire betaalverwerker, maar sommige bestaande klanten met actieve abonnementen betalen via Cleverbridge AG.

Opmerking: al onze premium plannen, ongeacht de duur, worden automatisch verlengd tenzij geannuleerd. Betalingen gedaan met een vooruitbetaling zijn de uitzondering op deze regel. Aan het einde van de factureringsperiode zal Survio automatisch een nieuwe factuur genereren. De diensten worden echter pas vernieuwd zodra u de factuur heeft voldaan.

1. Als je al een Survio-account hebt, log in en klik op “Upgrade” in de rechterbovenhoek. Zo niet, zorg ervoor dat je je eerst registreert.

2. Vind het plan dat het beste bij je behoeften past qua aangeboden functies en responsvolume. Selecteer vervolgens met de schakelaar of je een maandelijkse of jaarlijkse terugkerende abonnement wilt.

3. Voer je gegevens in en klik op Abonneren als alles er goed uitziet. Door te betalen met een kaart of een van onze andere online betaalmethoden, zullen je premium diensten direct beschikbaar zijn om te gebruiken.

Opmerking: Als je een kortingscoupon hebt, pas deze dan toe voordat je de betaling voltooit.

Als u namens uw bedrijf koopt, kunt u ook de naam en het btw-nummer van uw bedrijf invoeren (indien van toepassing) door het bijbehorende vakje aan te vinken.

Als u moet betalen met een voorschotfactuur, kunt u er snel een genereren door in te loggen op uw Survio-account en deze link te bezoeken: https://my.survio.com/advance_invoice

Neem contact op met onze ondersteuning als u hulp nodig heeft.