Als u een actief abonnement heeft en uw Survio-abonnement via Stripe heeft betaald, kunt u toegang krijgen tot ons self-service portaal via deze link: https://billing.stripe.com/p/login/5kA6s8fzp1bxcuIeUU

Belangrijk: Stripe's self service portal accepteert NIET uw Survio accountgegevens! Als er een account bestaat met het opgegeven e-mailadres, zal Stripe een eenmalig wachtwoord sturen naar het adres.

• Als uw factuurreferentienummer begint met FVS, heeft u via Stripe betaald en kunt u het self-service portaal gebruiken.
  • Als uw factuurreferentienummer begint met AKD, heeft u betaald via onze betalingspartner Cleverbridge en kunt u het self-service portaal niet gebruiken. Neem contact op met cleverbridge als u factuurgegevens wilt wijzigen: https://support.cleverbridge.com/hc/en-us/requests/new
  • Als u heeft betaald met een voorschotfactuur, neem dan rechtstreeks contact met ons op.