Puteți să vă anulați abonamentul oricând.


1. Apăsând link-ul din e-mail-ul cu confirmarea plății trimis de procesorul nostru de plăți cleverbridge AG.



2. Sau folosind link-ul de anulare a abonamentului din cadrul Contul meu, fila Facturare.



  • Serviciile premium actuale vor rămâne active pe durata preplătită, dar nu vor fi reînnoite automat.
  • Serviciile premium actuale nu vor fi dezactivate, ele vor funcționa până la finalul perioadei preplătite și apoi contul va trece la varianta  FREE.

059