Survio folosește plăți prin abonament care sunt reînnoite automat. Acest lucru ajută la oferirea de servicii neîntrerupte și este convenabil pentru toți clienții.


Dacă vă decideți să întrerupeți folosirea serviciilor premium, puteți pur și simplu să anulați abonamentul. Pachetul premium va rămâne activ pentru restul perioadei preplătite. Dacă nu reactivați abonamentul, atunci acesta va expira. 


Ce înseamnă expirarea abonamentului?

  • Lucrul cu chestionarele va deveni mai complicat, deoarece contul va trece automat la versiunea FREE (planul non-premium).

  • Nu veți avea acces la funcțiile premium pe care le foloseați înainte.

    aflați ce funcții veți pierde la trecerea contului de la PERSONAL, BUSINESS, ELITE la versiunea FRE pe pagina de funcții.
  • Sumarul rezultatelor cu tabele și grafice sau răspunsurile individuale nu vor putea fi descărcate.

    Vă rugăm luați aminte: Asigurați-vă că descărcați și realizați copii de siguranță a datelor înainte de expirarea serviciilor.

  • Nu veți vedea răspunsurile peste limita contului FREE (100 pe lună).

    Atenție: Confirm regulilor datele peste limită în cadrul pachetului FREE vor fi șterse după 30 de zile de la data expirării pachetului. Toate pachetele premium sunt complet salvate și beneficiază de copii de siguranță pe durata abonamentului.


Sfat: Veți fi informat de expirarea serviciilor prin e-mail, precum și prin notificații în aplicație. astfel veți avea suficient timp să decideți dacă doriți să lăsați serviciile să expire sau doriți să le reactivați.

062