1. VI enkätens redigerare väljer du den fråga som du vill redigera och klickar 1x på den. I dialogfönstret väljer du sedan redigera.

2. Bredvid textfönstret för Extra beskrivning klickar du på kamerasymbolen och väljer en bild från din dator.

3. Glöm inte att bekräfta ändringar av frågan genom att klicka på Spara

Så fort bilden laddats ned visar de vid den vederbörliga frågan, som översikten nedan visar.

Tips:

• JPG och PNG-format stöds.
  • Maximal bildstorlek = 2 MB.
  • Den största bildupplösningen är 598x184 pixlar eller mindre.