Användning

Fungerar utmärkt för att välja bilder med olika visualiseringar av produkter, förpackningar, reklamdesigner, varumärken (logotyper) m.m. Olika grafiska koncept kan testas på detta sätt. Det handlar om samma typ av sluten fråga som "frågor med ett svar" och "flervalsfråga". Man bara laddar upp sina egna bilder istället för textsvar.

Analysering

Man kan analysera antal förekomster (frekvens i absolutvärde) och procentandel (frekvens i relativvärde).

Diagram

De flesta typer av diagram kan användas för att visa resultat. Typiska är cirkeldiagram och stapeldiagram.

Inställningsalternativ

• Val av ETT eller FLERA svarsalternativ.
  • Lägg till en bild eller en video på frågan.
  • Åtagande att fylla i frågan.
  • Beskrivning av bilder.

OBS! Den rekommenderade upplösningen av bilder är 184x130 pixlar.