1. På sidornas panel till vänster väljer du den sida som du vill radera och sedan klickar du på symbolen „“ (eller så högerklickar du direkt på den aktuella sidan). Nu visas kontextmenyn.

2. Välj Radera sidan.

OBS! När du har bekräftat raderingen försvinner sidan med alla frågor som var kvar på den. Detta steg går inte att ångra.

Tips:

• Du kan enkelt flytta frågor till en annan sida om du inte vill förlora dem.
  • Tack-sidan kan inte raderas. Det är en integrerad del av varje enkät.
  • Du kan redigera tack-sidan om du har premiumtjänster aktiverade.