De vanligaste anledningar till en misslyckad inloggning är:

1. Fel lösenord

Ifall du har glömt eller tappat bort ditt lösenord kan du be om ett nytt lösenord.

Tips: Vi kan inte se ditt lösenord och har ingen möjlighet att överföra det till dig. Denna process är helt automatiserad för säkerhetsändamål.

2. Fel e-postadress

Ibland händer det att användare gör ett skrivfel i e-postadressen vid registrering. Sedan försöker de att logga in med den korrekta e-postadressen, men det går inte.

Om du är säker på att du skriver in korrekt lösenord har du gjort ett skrivfel i e-postadressen vid registrering. I så fall kontakta oss omedelbart.

1. Först kommer vi att bekräfta din identitet.
  2. Ifall allt går bra kan vi rätta din registrerings e-postadress manuellt.

Tips: När du kontaktar vår kundtjänst, vänligen ange alltid URL-adress (den adress som du delar med dina respondenter) av någon av dina enkäter. Det hjälper oss att hitta ditt konto snabbare och du kommer att få tillgång till det tidigare.