1. I titelsidans övre högra hörn klickart du på profilsymbolen och väljer Mitt konto och går sedan vidare till Inställningar.

2. I grundläggande inställningar kan du ändra:

• Namn, Efternamn, Telefonnummer

• Systemspråk (språket i appen)

• Lösenord

3. I mappen Prenumeration & Fakturering hittar du uppgifter om ditt betalda konto, inklusive fakturor för nedladdning, automatiskt förnyelsedatum för prenumerationen eller dess utgångsdatum.

OBS! Du kan inte ändra registrerings e-postadressen själv. Om du behöver ändra den, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Tips: När du kontaktar vår kundtjänst, vänligen ange alltid URL-adress (den adress som du delar med dina respondenter) av någon av dina enkäter. Det hjälper oss att hitta ditt konto snabbare och du kommer att få tillgång till det tidigare.

URL-adress exempel: