Det är enkelt att prenumerera på våra premiumpaket. Välj det paket från prislistan som passar dina behov och välj önskad betalningsmetod. Vi använder Stripe som vår primära betalningsprocessor, men vissa existerande kunder med aktiva abonnemang betalar via Cleverbridge AG.

Anmärkning: alla våra premium planer, oavsett längd, kommer automatiskt att förnyas om de inte avbokas. Betalningar som görs med en förskottsfaktura är undantaget från denna regel. I slutet av faktureringsperioden kommer Survio automatiskt att generera en ny faktura. Tjänsterna kommer dock att förnyas när du har reglerat fakturan.

1. Om du redan har ett Survio-konto, logga in och klicka på “Uppgradera” i övre högra hörnet. Om inte, se till att registrera dig först.

2. Hitta den plan som bäst passar dina behov när det gäller erbjudna funktioner och svarsfrekvens. Välj sedan om du vill ha en månatlig eller årlig återkommande prenumeration med hjälp av reglaget.

3. Ange dina uppgifter och klicka på Abonnera när allt ser korrekt ut. Genom att betala med ett kort eller någon av våra andra onlinebetalningsmetoder kommer dina premiumtjänster omedelbart att vara tillgängliga för dig att använda.

Anmärkning: Om du har en rabattkupong, använd den innan du slutför betalningen.

Om du köper för ditt företags räkning kan du också ange ditt företags namn och momsnummer (om tillämpligt) genom att kryssa i motsvarande kryssruta.

Om du behöver betala med en förskottsfaktura kan du snabbt generera en genom att logga in på ditt Survio-konto och gå till denna länk: https://my.survio.com/advance_invoice

Kontakta vår support om du behöver hjälp.