De flesta av våra frågor inkluderar möjligheten att aktivera / inaktivera skyldigheten att fylla i frågan. Dessa inkluderar Stängd fråga - ett svar, Stängd fråga- flera svar, Öppen fråga - textsvar, Bildval, Betygsättning - stjärnskala, Lojalitetsmätning (Net Promoter Score®), Fördelning av poäng, Matris - ett svar, Matris - fler svar.

Så här man gör en fråga obligatorisk.

1. Gå till frågeformuläret och välj den fråga du vill ändra.

2. Dubbelklicka på frågan eller välj Redigera från bubblan.

3. I dialogfönstret kan du aktivera/avaktivera obligatoriskt svar på frågan. Bekräfta inställningen med knappen Spara.

Tips: I frågeformuläret kan du se om en fråga ställdes in som obligatorisk genom att se en stjärnsymbol i slutet av frågan.