Förfarande för användare av Free konto

Obs: Om du gjorde ett stavfel vid registreringen, vänligen kontakta vår kundsupport. Du kommer inte att kunna ändra din e-postadress om du gjorde ett stavfel, eftersom en verifieringskod kommer att skickas till den e-postadress som är associerad med ditt Survio-konto.

1. Klicka på dina initialer i övre högra hörnet och välj Konto för att komma åt inställningarna. Klicka sedan i rutan med din e-post.

2. Ange ditt lösenord.

3. Ange din nya e-postadress. Du behöver ange den två gånger för att bekräfta att den är korrekt och utan felskrivningar.

4. En verifieringskod kommer att skickas till din nya e-postadress. Koden är giltig i 5 minuter.

5. Efter att du har verifierat ändringen kommer du att loggas ut och kan logga in igen med din nya e-postadress. En bekräftelse på ändringen kommer att skickas till din e-postadress. Lösenordet kommer inte att ändras.

Förfarande för konton med aktiv prenumeration

Förfarandet för konton med aktiv prenumeration är detsamma som förfarandet för användare av Free konto, men med en liten skillnad.

Om du har en aktiv prenumeration och vill överföra ägandet till en annan kollega, kommer nuvarande ägare att få en verifieringskod till sin inkorg. Detta är för att säkerställa att den rättmätige ägaren bekräftar ändringen.

Observera att genom att ändra e-postadressen som är kopplad till ditt konto uppdateras inte din faktureringsinformation. Du kan använda självbetjäningslösningen som hostas av vår betalningsbehandlare Stripe för att uppdatera din faktureringsinformation: Stripe/Survio - Självbetjäningsportal