Om du behöver ändra inloggnings namn (registrerad e-postadress) kontakta oss på Kundsupport.

Det finns två anledningar att vilja ändra registrerade e-postadresser:

1. Fel i registrerade e-postadressen

2. Din kollega slutar på jobbet och du tar över hans projekt

Först och främst, när det finns fel i registrerad e-postadress, kontakta oss på Kundsupport. Allt du behöver göra är att ange URL adressen av din frågeformulär. Då kan vi hitta ditt konto i systemet och hjälpa så fort vi kan.

Om du bara gjorde ett skrivfel till exempel “gamil” istället för "gmail", eller om du bara glömde en bokstav / nummer, det kan vi ändra snabbt.

Ditt lösenord kommer vara samma som förut.

Dessutom, om din kollega lämnar företag och du kommer hantera hans projekt eller tvärtom, då behövs det mer information.

Exempel:

Gunnar arbetar med företagets frågeformulär, han befordras. Torsten nu tar ansvar för företagets frågeformulär och skrev till Survio angående ändring av inloggnings e-postadress.

Både Gunnar och Torsten - behöver skicka ett e-postmeddelande där de bekräftar samtycket till överföringen av Survio konto från  gunnar@foeretag.se till torsten@foeretag.se

Detta krävs av säkerhetsskäl. Det säkerställer att kontot överförs till rätt person.

Sammanfattning:

Om du gjorde vanligt skrivfel, skriv meddelande till support@survio.com med frågeformulärets URL adressen.

Om du behöver ändra inloggnings e-postadress för att du tar över jobbet efter någon annan, behöver vi få två meddelande från båda personer (nuvarande Survio konto ägaren och kommande Survio konto ägaren).