Om du har en aktiv Survio-prenumeration och har betalat via Stripe kan du få åtkomst till vår självbetjäningsportal med hjälp av denna länk: https://billing.stripe.com/p/login/5kA6s8fzp1bxcuIeUU

Viktigt: Stripes självbetjäningsportal accepterar INTE dina Survio-kontouppgifter! Om det finns ett konto med den angivna e-postadressen kommer Stripe att skicka ett engångslösenord till adressen.

• Om ditt fakturareferensnummer börjar med FVS betalade du genom Stripe och kan använda självbetjäningsportalen.
  • Om ditt fakturareferensnummer börjar med AKD betalade du genom vår betalningspartner Cleverbridge och kan inte använda självbetjäningsportalen. Kontakta cleverbridge om du behöver ändra några faktureringsuppgifter: https://support.cleverbridge.com/hc/en-us/requests/new
  • Om du betalade med en förskottsfaktura, vänligen kontakta oss direkt.