Tietosuoja ja turvallinen työskentely sovelluksessamme – sisäänkirjautumisessa, vastausten keräämisessä, tietojen tallentamisessa ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

ISO 27001-sertifikaatti

Tietoturva ja henkilötietojesi salassapito on Surviolle tärkeää. ISO 27001 on laajalti tunnettu standardi, joka takaa tietojesi salassapidon. Surviolle sertifikaatti myönnettiin kesäkuussa 2021. Sen ansiosta voit luottaa siihen, että Survio pitää tietosi tallessa luottamuksellisesti.

Voit tutustua sertifikaattiimme täällä:

Lisätietoja ISO 27001 -stanardista löydät täältä: ISO/IEC 27001:2013

1. GDPR – Kuka kukin on?

• Vastaaja
    Rekisteröitynyt henkilö, joka vastaa kyselyyn ja jonka täytyy antaa tietojen käsittelijälle suostumuksensa tietojen käsittelyyn.
  • Survion asiakkaat ja käyttäjät
    Henkilötietojen käsittelijöitä, kyselytutkimusten tekijöitä, jotka keräävät vastaajilta vastauksia, ja joilla tulee olla vastaajilta saatu lupa tietojen käsittelyyn. Sellaisena toimiessasi sinun tulee noudattaa GDPR-asetuksen mukaista tietosuojakäytäntöä ja kaikkia muita tietosuoja-asetuksia.
  • Survio
    Toimii suhteessa käyttäjiinsä ja asiakkaisiinsa tietojen käsittelijänä, sillä se ainoastaan tarjoaa sovelluksen ja säilytystilan tietojen tallentamiselle.

GDPR-asetus ja tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan

2.Salattu viestintä – SSL-sertifikaatti

Käytämme Symantecin SSL EV -sertifikaatteja, ns. Extended Validation. Tämä sertifikaattityyppi tarjoaa suurimman mahdollisen www-sivujen suojauksen, joka sisältää tietoja siitä organisaatiosta, jolla on pääsy siihen (käytetään erityisesti pankki- ja taloussektorilla).

EV-sertifikaattia käytetään myös kyselytutkimusten suojaamiseen, silloin kun tietojen kerääminen ja salaus ovat etusijalla. Käytössä on ECC-algoritmi, joka on tällä hetkellä maailman turvallisin (64000 kertaa vahvempi salaus).

3. Haittaohjelmat ja haavoittuvuus

Symantec suorittaa myös viikoittaisia verkkoturvallisuuden tarkastuksia ja etsii haittaohjelmia ja viruksia säännöllisesti.

4. Varmuuskopiointi

Suoritamme kaikkien tietojen täydellisen varmuuskopioinnin 24 tunnin välein. Sinun ei tarvitse olla huolissasi vastaustesi katoamisesta. Jos olet aktivoinut ELITE-paketin, voit hyödyntää kaikkien vastaustesi ja raporttiesi automaattista varmuuskopiointia Dropboxin, Google Driveen ja MS One Driven pilvipalveluihin.

5. Fyysinen turvallisuus

Survion infrastruktuuri sijaitsee valtuutetuissa ja ympärivuorokautisesti valvotuissa tietokeskuksissa, joissa on kameravalvonta, pääsy RFID-sirulla, käyntien seuranta ja lukitut säilytystilat palvelimille. Itse palvelimiin on pääsy vain pienellä ja valikoidulla, salassapitosopimuksen (NDA) allekirjoittaneella joukolla ihmisiä.