Spørreundersøkelsen samler inn svar fra øyeblikket du publiserer den. Hvis du ikke lenger vil samle svar kan du deaktivere den. 


1. Fra oversiktsbildet over spørreundersøkelser kan du trykke på undersøkelsen du ønsker å deaktivere (trykk på "..."), og velge "deaktiver undersøkelse".



Undersøkeler som er blitt deaktiverte er fortsatt synlige og kan enkelt aktiveres igjen. 


2. En annen måte å deaktivere/aktivere svar er å gå inn i innstilligene til hver enkel undersøkelse, og skru av innsamlig via "grunnleggende innstillinger".



Respondenter som blir tilsendt en lenke tilhørende en deaktivert undersøkelse vil se feilmeldingen under: 



Tips: Det kan hende at en dag vil du se undersøkelsen i PÅ tilstanden -  det vil si at den er aktiv, og neste dag vil du slutte å samle data, dvs. undersøkelsen er i AV tilstand. Hvorfor er dette mulig hvis du ikke har forandret noe? Dette skjer hvis du har aktivert en automatisk avslutting av samlingen.

036