1. Gå til www.survio.com og fyll inn epostadressen og passordet ditt i registreringsskjemaet midt på skjermen, eller klikk Registrer øverst i høyre hjørne.

En dialogboks dukker opp hvor du fyller inn brukerinformasjon, og siden sendes en epost til innboksen din som bekreftelse på fullført registrering.

2. Trykk på Opprett spørreundersøkelse, så er du i gang.

Tips: Oppsøk hjelpesidene våre for assistanse, eller kontakt brukerstøtte dersom du har problemer. Når du skal lage en undersøkelse kan du bruke en av de mange tilgjengelige malene, eller starte helt fra "scratch".